Vendi i Shqiponjave Ju fton në Atdhe

Nga Diaspora në Atdhe !   Samiti i III i Diasporës Shqiptare.   Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka kënaqësinë t’ju ftojë në Samitin e III të Diasporës, i cili do të zhvillohet më da

 

Ambasadori Nano takon Sipërmarrësit shqiptar në Zvicër

Më datë 21 tetor 2023, Ambasadori z. M.Nano, mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër (RRBDSHZ-së). Në aktivitetin “Diaspora Business Connection”, të zhvilluar në Zyrih, morën pjesë dhjetëra sipërmarrës/e shqiptarë, ku vep

 

Përshëndetja e Ambasadorit të Ri

Miq,   Emërimi në postin e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm e Fuqiplotë në Konfederatën e Zvicrës dhe në Principatën e Lihtenshteinit përbën një moment të veçantë në jetën time, dhe kjo jo thjesht se me këtë jeta më ka marrë një kthesë pothuaj të pabesueshme, por sepse pë

 

Hyn në fuqi Marrëveshja e Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës

Më datë 27 shtator 2023, Zyra Federale e Sigurimeve Shoqërore e Zvicrës, publikoi njoftimin mbi hyrjen në fuqi të marrëveshjes për sigurimet shoqërore të nënshkruar në 18 shkurt të vitit 2022 në Tiranë mes Republikës së Shqipërisë dhe Konfederatës Zvicerane. Sipas njoftimit, kjo

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00