Çertifikatë Mirënjohje për këngëtaren znj.Mimoza Nazarko

Të shtunën (22.07.2023), në ambientet e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Bernë, Ambasadori I.Gjoni, priti këngëtaren e mirënjohur shqiptare znj.Mimoza Nazarko, të cilës i akordoi një Çertifikatë Mirënjohjeje me motivacionin për "Për Kontributin e Çmuar në Promovimin e Vlerave të Kombit Shqiptar në Botë". Në këtë aktivitet ishin po ashtu të pranishëm familjarë dhe miq të këngëtares.

Znj.Nazarko është artiste e njohur dhe veprimtare e spikatur e cila ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në promovimin e vlerave artistike dhe kulturore të vendit tonë në Zvicër.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00