Ambasada ndan Certifikata Mirënjohje për Mësuesit e "Shkollës Shqipe" në Zvicër

Me rastin e Festës se 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, Ambasada RSH Zvicër, organizoi në Zyrih ceremoninë e ndarjes së Certifikatave të Mirënjohjes për kontributin e dhënë nga mësuesit e "Shkollës Shqipe" në Zvicër.

Në këtë ceremoni, e cila u zhvillua në bibliotekën "Pestalozzi" në Zyrih, morën pjesë mësues të gjuhës shqipe, prindër dhe nxënës, si dhe Këshilltari i Ambasadës Shqiptare, V.Gashi. Mësuesit e "Shkollës Shqipe" në Zvicër, përveç punëve të tyre të përditshme, me misionin e tyre fisnik, përçojnë, gjuhën, kulturën, vlerat dhe traditën e vendeve tona me aq dashuri tek brezat e rinj.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00