Ambasadorët Ambasadorët e Republikës së Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut në Bernë, takojnë Kryetarin e ri të LAPSH

Dje, më datë 26.06.2021, Ambasadori i RSH në Bernë, z.Ilir Gjoni, ai i RKS, z.Sami Ukelli dhe i RVM, Kenan Ramadani, patën një takim të frytshëm pune në Kuttingen të Aargaut me kryetarin e sapo zgjedhur të Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë në Zvicër(LAPSH), z.Liburn Mehmetaj.

Ambasadorët përgëzuan z.Mehmetaj për zgjedhjen e tij në krye të LAPSH dhe vlerësuan lartë vizionin e tij për të çuar përpara punën e LAPSH në Zvicër, duke ndjekur një qasje gjithëpërfshirëse, moderne e mentalitet të ri reformues si në drejtim ashtu dhe organizimin e shoqatës.

Ambasadorët po ashtu i shprehen z. Mehmetaj mbështetjen e plotë për të dhe kryesinë e re të LAPSH në përmbushje të funksionit të saj patriotik, - mësimin e gjuhës, kulturës e historisë shqiptare ndër fëmijët në Diasporë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00