Ambasadori i Shqipërisë zhvilloi një takim promovues me komunitetin e komunës Muri b Bernë

Në kuadër të promovimit të vendit, më 2 maj 2017, Ambasadori i Shqipërisë, z. Ilir Gjoni, zhvilloi një takim me komunitetin e komunës Muri b Bernë, një nga komunat më të njohura të kantonit të Bernës.
Në këtë takim, z. Gjoni mbajti një referat për historinë, kulturën traditat dhe turizmin shqiptar. Më pas z. Gjoni iu përgjigj pyetjeve të pranishme dhe interesimit të tyre për Shqipërinë veçanërisht për gjuhën shqiptare dhe historinë saj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00