Ambasadori takon Presidentin e SEC

Në datë 23.05.2023, Ambasadori, I.Gjoni, priti Presidentin e Dhomës së Tregtisë Zvicër-Evropa Juglindore (SEC) z. Oliver Bertschinger.
Në takim u diskutua mbi mundësitë për të nxitur më tej bashkëpunimin mes Ambasadës dhe SEC, në funksion të rritjes së zhvillimit të shkëmbimeve në fushën e Biznesit, Kontributit për Diasporën, Arsimin e Shkencën.
Një nga temat në fokus të bisedës ishte edhe bashkëpunimin në fushën e Teknologjisë së Informacionit (IT).

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00