Ekspozitë për Nënë Terezën

Shumë njerëz duan të mësojnë më shumë për jetën, veprën dhe shenjtërinë e Nënë Terezës. Më 7 shtator 2017, Qendra "Nënë Tereza e Kalkutës" themeluar nga Misionarët e Bamirësisë, Ambasada e Republikës së Shqipërisë dhe Ambasada e Kosovës, organizuan ekspozitën “Nënë Tereza e Kalkutës”, e cila promovon vlerat humanitare, përkushtimin e Nënë Terezës ndaj njerëzve të pambrojtur, njerëzive në nevojë, si dhe gjithë veprën e saj të bamirësisë.
Vepra e Nënë Terezës për kohën tonë është një trashëgimi, që duhet ta ndajmë me njëri tjetrin dhe ta vëmë në praktikë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00