Festa Kombetare me Shoqaten Kulturore Shqipetare “Atdheu” Thun, 1 Dhjetor 2018

Shoqata Kulturore Shqipetare “Atdheu” Thun organizoi nje aktivitet te pasur kulturor artistik me rastin e Festes Kombetare ne qytetin Thun. Nga Ambasada e RSH ne Berne i pranishem ishte z.Marin Meksi i cili mbajti dhe fjalen e rastit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00