Misioni Katolik Shqiptar, me qendër në Lucern feston 30-të vjetorin e themelimit.

Misioni Katolik Shqiptar, me qendër në Lucern, këtë vit, me 22 dhe 23 tetor, festoi 30-të vjetorin e themelimit.

Ne veprimtarine e organizuar me kete rast merrnin pjese shume besimtare, bashkekombes, perfaqesues te larte te klerit katolik nga Kosova, perfaqesues te pushtetit lokal te Lucernes. I pranishem ishte dhe ambasadori i RSh ne Berne, I. Gjoni.

Komunitetit katolik shqiptar ne Zvicer eshte nje pjese e rendesishme e diaspores shqiptare me nje kontribut te jashtezakonshem ne ruajtjen e tradites, kultures e gjuhes shqipe.

Misioni katolik shqiptar jep nje kontribut te cmuar ne pasurimin shpirteror te besimtareve katolike, percimin e vlerave me te spikatura te popullit tone dhe eshte nje katalizator i fuqishem i integrimit dhe nderveprimit mes kulturave.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00