MPJ e Zvicrës shtron drekë lamtumire për Ambasadorin Gjoni

Ambasadorja Muriel Peneveyre, Drejtore e Drejtorisë së Euro Azisë në Zvicër, dha një drekë lamtumire me rastin e largimit të Ambasadorit, Ilir Gjoni në mbarim të misionit të tij në Konfederatën Zvicerane.
 
Të pranishëm ishin dhe Shefi i Protokollit Z. Manuel Irman si dhe Znj. Alexandra Baertsch, nga Divizioni i Euro Azisë.
 
Gjatë drekës Ambasadorja Muriel falënderoi Ambasadorin Gjoni për bashkëpunimin dhe marrëdhëniet shumë të mira midis dy vendeve tona dhe kontributin e dhënë gjatë këtyre viteve të misionit të tij në Zvicër.
 
Znj. Muriel i uroi Ambasadorit suksese në detyrën e re.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00