Nënshkruhet Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës

Sot, (18.02.2022) u nënshkrua në Tiranë Marrëveshja për Sigurimet Shoqërore mes Republikës së Shqipërisë dhe Konfederatës Zvicerane. Për palën shqiptare firmosi Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Znj.Delina Ibrahimaj, ndërsa për palën zvicerane Këshilltari Federal për Punët e Brendshme, Alain Berset. Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje është kurorëzimi i punës disa vjeçare të Ambasadës së RSH-së në Bernë me institucionet kompetente zvicerane.

Nënshkrimi i marrëveshjes së Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë dhe Zvicrës, është një instrument tjetër ligjor i cili i vjen në ndihmë shtetasve shqiptarë që banojnë në Zvicër si dhe i shërben konsolidimit të mëtejshëm të marrëdhënieve mes të dyja vendeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00