Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës dhe Shoqatës së Krijuesve Shqiptarë në Zvicër

Sot me datë 10 shkurt 2016, me dëshirën për institucionalizimin, forcimin e bashkëpunimit dhe rritjen e rolit përbashkët, ambjentet e ambasadës Shqiptare Bernë u organizua ceremonia e nënshkrimit Memorandumit Bashkëpunimit ndërmjet Ambasadës Shqiptare dhe Shoqatës Krijuesve Shqiptarë Zvicër.

 

Ambasadori z. Ilir Gjoni dhe kryetari i shoqatës Krijuesve Shqiptarë Zvicër, z. Shaip Beqri nëshkruan memorandumin prani anëtarëve kryesisë Shoqatës z. Bujar Salihu dhe z. Sabit Gecaj.

Memorandumi ka si qëllim kryesor promovimin e kulturës e artit shqiptar Zvicër dhe rritjen e shkëmbimeve tërësi fushën e kulturës dhe artit mes Zvicrës dhe Vëndlindjes, qëllim i cili synohet realizohet përmes organizimin vazhdueshëm aktiviteteve kulturore dhe artistike përbashkëta.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00