Ne mbledhjen e Shtabit te Emergjences se Swiss Humanitarian Aid, dedikuar termetit te 26 nentotit ne Shqiperi

Ambasadori i Shqiperise ne Zvicer, merr pjese ne mbledhjen e shtabit te emergjences per Shqiperine ne Swiss Humanitarian Aid (SHA). I pranishem ishte dhe drejtori i SHA, ambasadori Manuel Bessler. Shtabi, i ngritur menjehere pas termetit te 26 Nentorit organizon, monitoron, dhe koordinon gjithe ndihmen e Zvicres per Shqiperine per perballimin e situates pas termetit. Te gjitha aspektet logjistike, financiare, te burimeve njerzore menaxhohen pikerisht ne kete shtab.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00