Numri i emergjencës së ambasadës

Ambasada për tu ardhur ndihmë qytetarëve saj, po publikon Slideshow Image numrin e telefonit emergjencës, adresën e emailit dhe adresën e ambasadës.

 

 

0041 77 409 97 29

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00