Presidenti i Konfederatës së Zvicrës, z.Alain Berset, jep pritje për Trupin Diplomatik

Me rastin e vitit të ri, Presidenti i Konfederatës së Zvicrës, z.Alain Berset dha një pritje, në Pallatin Federal, me përfaqësuesit e trupit diplomatik në Zvicër.

Në këtë ceremoni ishte i pranishëm edhe ambasadori z.Ilir Gjoni.

Marrëdhëniet e Republikës së Shqipërisë me Konfederatën Zvicerane dhe bashkëpunimi mes dy vendeve, janë shumë të mira si në planin dypalësh, ashtu edhe në atë shumëpalësh. Shqipëria e konsideron Zvicrën, një partner shumë të besuar, ndërsa Shqipëria konsiderohet nga Zvicra, si një vend prioritar sa i përket bashkëpunimit për zhvillim.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00