Shqipëria Solidare

Ambasada e RSH-së në Zvicër fton të gjithë bashkëpunëtorët, partnerët dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për qytetarët në nevojë të prekur nga termeti.

Kontributi juaj mund të jepet në këto llogari bankare:

Banka Credins

IBAN në ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN në EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN në USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Banka Raiffesen

IBAN në ALL (Lek): AL38 2021 1013 0000 0000 0015 7945
IBAN në EUR: AL85 2021 1013 0000 0000 0115 7945
IBAN në USD: AL35 2021 1013 0000 0000 0215 7945

Banka ProCredit

IBAN në ALL (Lek): 10-86135000-01
IBAN në EUR: 10-86135001-02
IBAN në USD: 10-86135002-03

Banka Kombëtare Tregtare

IBAN në ALL (Lek): AL44 2051 1014 3288 86CL TJCL ALLA
IBAN në EUR: AL11 2051 1014 3288 86CL TJCF EURA
IBAN në USD: AL55 2051 1014 3288 86CL TJCF USDA

Tirana Bank

IBAN në ALL (Lek): AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011
IBAN në EURO: AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012
IBAN në USD: AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010

Intesa San Paolo

IBAN në ALL (Lek): AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701
IBAN në EURO: AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702
IBAN në USD: AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

Union Bank

IBAN në ALL (Lek): AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413
IBAN në EURO: AL40 2141 1209 0111 1009 2525 0221
IBAN në USD: AL66 2141 1209 0111 1009 2525 0141

Societe Generale Albania

IBAN në ALL (Lek): AL86 2131 1013 0000 0000 0084 1534
IBAN në EURO: AL32 2131 1013 0000 0000 0084 1536
IBAN në USD: AL05 2131 1013 0000 0000 0084 1537

“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankë të nivelit të dytë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00