Takim i Ambasadorit te RSH ne Zvicer me Presidentin e Kantonit te Gjeneves, z. Antonio Hodgers

Ambasadori i RSH ne Zvicer, I.Gjoni zhvilloi sot nje takim me presidentin e Kantonit te Gjeneves z. Antonio Hodgers me te cilin diskutuan per nje sere ceshtjesh te bashkepunimit mes Shqiperise dhe Kantonit te Gjeneves. Nder temat kryesore ishte bashkepunimi ekonomik, sidomos kontaktet me Dhomen e Tregtise se Gjeneves si dhe ceshtje te dispores shqiptare qe jeton e punon ne kete kanton ku fokus te vecante pati forcimi i bashkepunimit per rritjen e pjesmarrjes se femijeve me origjine shqiptare ne kurset e

mesimit plotesues te gjuhes shqipe.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00