Takim me Ambasadoret e Kombit ne Zvicer per te diskutuar mbi situaten pas termetit te 26 nentorit

Ne ambjentet e Ambasades se RSH ne Berne u mbajt nje takim me ambasadore te kombit,lidhur dhe ne videokonference, ne nje konsultim mbi hartimin e nje programi e strategjie unike te diaspores ne pergjigje te nevojave te Shqiperise per perballimin e pasojave te termetit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00