Takim me Kryesinë e “Shkollës Shqipe” në Zvicër

Në prag të përfundimit të vitit shkollor 2022-2023, të mësimit shqip në Zvicër, në mjediset e Ambasadës së RSH-së, sot (07.06.2023), u organizua një takim pune me Kryesinë e "Shkollës Shqipe" në Zvicër,të përbërë nga profesor z. Vaxhid Sejdiu, mësueset, znj. Lumnije Klinaku, znj. Anita Duriçi, znj. Leonora Zoto dhe arkëtare znj. Iba Bulica.
 
Në këtë takim u analizuan dhe diskutuan arritjet për këtë vit shkollor, problematikat e hasura si dhe planet për vitin e ri shkollor. Me këtë rast, Ambasadori, z Iir Gjoni, i përcolli Kryesisë, urimet dhe përgëzimet më të sinqerta duke vlerësuar punën mbresëlënëse të secilit prej mësimdhënësve e po ashtu dhe prindërve, si dhe gjithë aktorëve të tjerë që kanë kontribuar e kontribuojnë në masivizimin e mësimit shqip në Zvicër.
 
Përpjekja dhe përhapja për mësimin e gjuhës shqipe të fëmijëve shqiptarë në Zvicër është një mision fisnik dhe një nga fokuset kryesore të punës së Ambasadës së RSH në Bernë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00