Takimi me Sekretaren e Shtetit per Arsimin ne Zvicer, Znj.Hirayama

Ambasadori Ilir Gjoni ka zhvilluar nje takimi pune me Sekretaren e Shtetit per Arsimin ne Zvicer, znj.Hirayama, ku eshte diskutuar mbi mundesine e intensifikimit te shkembimeve ne fushen e arsimit midis dy vendeve, si dhe ceshtjen qe lidhen me mesimin e gjuhes shqipe ne diaspore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00