Zhvillohen ne Berne Konsultimet Diplomatike Shqiperi-Zvicer

Sot u zhvillua ne Berne raundi i radhes i konsultimeve politike mes delegacioneve te Shqiperise dhe Zvicres. Delegacioni i
pales shqiptare kryesohej nga Znj.Mimoza Halimi, Drejtore e Pergjithshme e Ceshtjeve Politike dhe Strategjike dhe znj. Krystyna Marty Lang, Zv.Sekretare Shteti per Ceshtjet Politike nga pala zvicerane. Ne keto konsultime u trajtuan nje game e gjere ceshtjesh sa u perket marredhenieve bilaterale ashtu dhe bashkepunimit ne kuader te organizatave nderkombetare. Te dy palet analizuan ecurine e marredhenieve dhe percaktuan piketat e bashkepunimit per vitin e ardhshem. Zvicra eshte nje nga donatoret kryesore te vendit tone dhe strategjia per bashkepunimin dhe zhvillim kap shifren e 105 Milion frangave.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00