Ambasadori

Të dhëna të përgjithshme:

 

Data e lindjes: 12.05.1974
 

Vendi i lindjes: Tiranë - Shqipëri

 

Edukimi:

1988-1992: Shkolla e Mesme e Gjuhëve të Huaja – Tiranë

 

1992-1997: Instituti Shtetëror i Marrëdhënieve Ndërkombëtare - Moskë
 

1997-1998: Qëndra e Studimeve Strategjike – Garmish

 

1998: Kolegji i Mbrojtjes së NATO-s – Romë

 

1999-2000:  Instituti i Gjuhës dhe Kulturës - Osaka

 

 

Aktiviteti në punë:

 

2023: Ambasador i RSH në Emiratet e Bashkuara Arabe

 

2018: Ambasador i RSH në Malin e Zi.

 

2014: Ambasador i RSH në Mbretërinë e Spanjës.       

 

2013: Drejtor i Protokollit të Shtetitnë MPJ.

 

2010: Ambasador i RSH në Shtetin e Katarit.
 

2009: Drejtor i Protokollit të Shtetitnë MPJ.

 

2006: Këshilltar dhe i Ngarkuar me Punë a.i. në Mbretërinë e Spanjës.
 

2001: Sekretar i Dytë në Misionin e Përhershëm të RSH në OSBE - Vienë.

 

1997: Specialist në Departamentin e Sigurisë në MPJ - Tiranë.

 

Të tjera:

 

Njohës i mirë gjuhës angleze, ruse dhe serbo-kroate.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Villa nr. 75
(Ahmed bin Mohammed Al Suwaidi Street.),
Mushrif Area, Abu Dhabi, UAE
United Arab Emirates

Tel / Fax

Tel: + 971 (0) 26582505
Fax: +971 (0) 56582705
Nr. i emergjences: 00971 50 980 7881

E-MAIL


embassy.UAE@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00