Shqipëria zgjidhet vendi ku do të ngrihet Sekretariati i Fondit të Ballkanit Perëndimor

Ministri Bushati mori pjesë sot në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të Grupit të Vishagradit dhe të Ballkanit Perëndimor, i cili u zhvillua në Bratislavë të Sllovakisë. Takimi, i organizuar nga Sllovakia si vend që ka kryesinë e radhës të Grupit të Vishegradit, kishte si q

 

Shqipëria zgjidhet anëtare e Këshillit të të Drejtave të Njeriut të OKB

Shqipëria u zgjodh sot (21 tetor 2014) me 176 vota për herë të parë anëtare e Këshillit të të Drejtave të Njeriut (KDNJ) në zgjedhjet e mbajtura në Asamblenë e Përgjithshme të OKB në Nju Jork. KDNJ është një organ ndërqeveritar i OKB, 47 vendet anëtare të të cilit janë përgj

 

Deklaratë e Ministrit të Punëve të Jashtme Ditmir Bushati në takimin e Këshillit të Sigurimit të OKB më 24 Shtator 2014

Në Takimin e Këshillit të Sigurimit të OKB më 24 Shtator 2014, në pikën e axhendës "Kërcënimet nga aktet terroriste ndaj paqes dhe sigurisë ndërkombëtare", Ministri i Jashtëm i Republikës së Shqipërisë Ditmir Bushati bëri deklaratën bashkëngjitur:

 

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.alEdi Rama  Kryeministër   Niko PeleshiZëvendëskryeministër Mimi KodheliMinistër i Mbrojtjes Saimir TahiriMinistër i Brendshëm Ditmir BushatiMinistër i Punëve të Jashtme Klajda GjoshaMini

 

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 304-0
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 259 304-51

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00