"This is not A Palm Tree"Ekspozita e një grupi artistësh shqiptarë dhe kosovarë

 Ekspozita e një grupi artistësh shqiptarë dhe kosovarë: Alban Muja, Artan Hajrullahu, Atdhe Mulla, Dren Maliqi, Driant Zeneli, Endri Dani, Enkelejd Zonja, Ilir Kaso, Jakup Ferri, Jeton Muja, Koja Ledia Konstandini , Majlinda Hoxha, Olson Lamaj, Remijon Pronya, Silva Agostini. Kjo ekspozitë veprash e titulluar: "Kjo nuk është një pemë palme" fokusohet në punime nga artistë të rinj shqiptarë dhe kosovarë. Për herë të parë Berlini mirëpret një prezantim të një koleksioni veprash të artit bashkëkohore nga artistë të nga të dyja vendet. Përmes punimeve të tyre artistët përpiqen të sjellin më afër manifestimet komplekse të kujtesës kolektive dhe identitetit kombëtar të shteteve që përfaqësojnë - një argument i cili luan një rol absolut në artin bashkëkohor të të dy vendeve. http://www.neurotitan.de/EN/archive/2015/151107_this%20is%20not%20a%20palm%20tree_en.html

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00