Njoftim i rëndësishëm!

Nisur nga numri shume i madh i thirrjeve telefonike nga shtetasit shqiptar ne Gjermani apo nga te afermit e tyre në Shqiperi, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Gjermani ka aktivizuar numrin e dyte te emergjencës +49 1748 61 9587 i cili pret thirrje 24/24.
Tani jane dy nr. emergjence ne dispozicion te publikut:
+49 179 8215905
dhe
+49 174 8619587
Si dhe nr i emergjences i Konsullates se Pergjithshme te Munich:
+49 152 37913997
 
Lutemi shperndajeni kete njoftim.
Ju falenderojmë!

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00