Njoftim drejtuar gjithë qytetarëve shqiptarë që për shkak të COVID-19, kanë ngelur të bllokuar jashtë RSH-së.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, bën me dije të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët nuk arritën të ishin pjesë e planit të riatdhesimit, se dje plani është mbyllur me fluturimin e bërë nga Roma.
Gjithashtu, ju bëjmë me dije se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga Përfaqësitë e RSH-së në botë.
 Duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, të gjithë qytetarët e mbetur jashtë vendit, mund t’i drejtohen Njësisë së Emergjencës VETËM DHE VETËM për emergjenca specifike ku është e nevojshme ndihma jonë në vendet ku ndodhen, në numrat e emergjencës, si më poshtë, ose në adresat e e email-it:
 emergjencat@mfa.gov.al;
 dk@mfa.gov.al.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.
 00355694045493
 00355694045487
 00355694045492
 00355694045494
 00355694045489
 00355694045486
 00355694045490
 00355694045491
 00355694045485
 00355694045488
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, ju siguron që çdo qytetar i cili do të komunikojë me Njësinë e Emergjencës ( në numrat e vënë në dispozicion ose nëpërmjet email-it) do të marrë përgjigje!

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00