Dite Pushimi

Ju bejme me dije se Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Berlin do te jete e mbyllur nga data 27 deri ne date 29 nentor 2017, me rastin e festave kombetare. Ju faleminderit per mirekuptimin!

 

Linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale

  Per te gjithe te interesuarit, ne vijim linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale mes RSH dhe RFGJ:   https://www.bgbl.de/xaver/bgbl/start.xav?start=%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D#__bgbl__%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D__1506944750859​

 

Linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale

  Per te gjithe te interesuarit, ne vijim linku i Marreveshjes per Mbrojtjen Sociale mes RSH dhe RFGJ:   https://www.bgbl.de/xaver/bgbl/start.xav?start=%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D#__bgbl__%2F%2F*%5B%40attr_id%3D%27bgbl216s0755.pdf%27%5D__1506944750859​

 

Presidenti Meta pritet nga Presidenti Federal gjerman, Frank-Walter Steinmeier

Me 26 shtator 2017, Presidenti i RSH-se Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi nje vizite zyrtare ne Gjermani, me ftese te homologut te tij Frank Walter Steinmeier. Kjo vizite perkoi dhe me 30 vjetorin e vendosjes se marredhenieve diplomatike mes dy vendeve tona.

 

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 304-00
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 259304 00

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00