Forumi Ekonomik i Shqipërisë në Hamburg!

http://www.ost-ausschuss.de/node/1156
Ambasada e RSH dhe Dhoma gjermano-shqiptare e Tregetise dhe Industrise organizojne Forumin e Biznesit ne Hamburg dt 10 tetor, bizneset e interesuara mund te marrin pjese duke u regjistruar sipas formularit dhe duke e derguar regjistrimin ne adresen qe permban njoftimi"
Programin si dhe Formularin e regjistrimit me gjithë informacionet e nevojshme i gjeni në linkun në vijim.
http://www.ost-ausschuss.de/node/1156

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00