Kryetari i Kuvendit Ilir Meta i ftuar në Landin e Schleswig Holstein

Vizitë e nivelit të lartë në Kiel: Kryetari i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, (djathtas) ka zhvilluar, sot me 7 nëntor 2016,  një vizitë zyrtare në landin e Schleswig Holstein. Delegacioni i kryesuar nga z. Meta zhvilloi takime me Kryeministrin e landit, z. Torsten Albig,  Kryetarin e Landtagut, z. Klaus Schlie, me Këshillin e të Urtëve, si dhe me drejtues të Universitetit të Kielit. Tematikat e bisedimeve u përqëndruan në rritjen e bashkëpunimit në çështjet ekonomike, zhvillimin e turizmit dhe promovimin e takimeve rinore.
Kjo është vizita e parë e një Kryetari të Parlamentit të Shqipërisë në landin e Schleswig-Holstein.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00