Aktivitet me rastin e 7-8 marsit

Me rastin e Ditës së Mësuesit dhe Ditës Ndërkombëtare të Gruas ambasada ka organizuar një ceremoni të veçantë në nderim të kontributit të grave në zhvillimin e shoqërisë shqiptare, me prani të mësueseve dhe zonjave shqiptaro-kanadeze nga Otava dhe Montreali.

Mirënjohje për kontributin e tyre të çmuar për mësimin e gjuhës shqipe ndër brezin e ri, ruajtjen dhe promovimin e traditave dhe vlerave tona kombëtare si edhe forcimin e lidhjeve miqësore me Kanadanë.

Gëzuar Ditën e Mësuesit dhe Ditën Ndërkombëtare të Gruas!

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00