Takim kortezie me Ambasadorin e ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të akredituar në Kanada

Ambasadori Ermal Muça mirëpriti z. Agron Buxhaku, Ambasadori i ri i Republikës së Maqedonisë së Veriut i akredituar ne Kanada, të cilit i uroj suksese në detyrën e re. Dy ambasadorët bashkëbiseduan mbi marrëdhënien miqësore midis dy vendeve dhe bashkëpunimin midis dy misioneve gjatë

 

Koncert me vepra të kompozitorëve shqiptarë me rastin e 35 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëri- Kanada

Me rastin e 35 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me Kanadanë, Ambasada, në bashkëpunim me Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, Albanian Canadian Excellence Society - ACE, Albanian Canadian Lawyers Association (ACLA), RH Scholarship dhe Albanian Canadian Development Alte

 

Takim i Ministres së Turizmit dhe Mjedisit me Ministren e Ndryshimeve Klimatike dhe Mjedisit të Emirateve të Bashkuara Arabe

Në vazhdën e takimeve gjatë COP-15, znj. Mirela Kumbaro, Ministre e Turizmit dhe Mjedisit zhvilloi nje takim me znj.Mariam Almheiri, Ministre e Ndryshimeve Klimatike dhe Mjedisit te Emirateve te Bashkuara Arabe. Gjate ketij takimi, u bashkebisedua mbi projektet e iniciuara tashme dhe mbi mundesit

 

Takim i Ministres së Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro me anëtarët e komunitetit shqiptaro-kanadez në Montreal

Në datë 18 dhjetor 2022, në Ditën Kombëtare të Diasporës, Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro, shoqëruar nga z. Ermal Muça, Ambasador i Shqipërisë, zhvilloi një takim, në galerinë Ambigu, me anëtarët e komunitetit shqiptaro-kanadez në Montreal. Gjatë bashkëbi

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00