Aktivitet online nga ACDA dhe AKKSHI mbi digjitalizimin e botimeve akademike

Alternativa Shqiptaro-Kanadeze për Zhvillim (ACDA), në bashkëpunim me Agjensinë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, organizuan webinarin me temë: “Digjitalizimi dhe indeksimi i revistave akademike, një realitet në zhvillim”. 
Morën pjesë dhe përshëndetën të pranishmit nga Shqipëria dhe Kanadaja, Ambasadori Ermal Muça dhe Zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit Albana Tole. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00