Kontaktet e Ambasadës së Shqipërisë në Kinë

Orari zyrtar: 

E hënë - e enjte: 08:30 - 17:00

E premte: 08:30 - 14:00

Ambasada është e mbyllur gjatë fundjavës dhe ditëve të festave zyrtare. 

 

Adresa e Ambasadës: 

Albanian Embassy in Beijing

Guang Hua Lu 28, Beijing

China, 100600. 

 

Kontaktet:

Telefon: +86 1065321120

Faks: +86 1065325451

Email: embassy.beijing@mfa.gov.al

 

Shënim:

Inkurajohen të gjithë qytetarët që të na shkrujanë në adresën e mësipërme të postës elektronike. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451
Nr. i emergjences: +8610 65321120

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E martë - E enjte
08:30-17:00
E premte
8.30-14.00