NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë shtetasit shqiptarë me banim ne Kinë dhe në rajonin e Azi-Oqeanisë se duke filluar nga data 1 prill 2017, të gjitha shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm online nëpërmjet faqes së Shërbimeve Konsullore Online #SHKO
 http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

Adresa

Ambasada Shqiptare
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451
Nr. i emergjences: +8610 65321120

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E martë - E enjte
08:30-17:00
E premte
8.30-14.00