AMBASADORI ILIRIAN KUKA MBAJTI NJË FJALË NË SEMINARIN MBI ZGJERIMIN E BE-së

Maj 2022- Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës Çeke organizoi seminarin me titull “Zgjerimi i BE-së – ia vlen përpjekja”, me rastin e 18-vjetorit të anëtarësimit të Republikës Çeke në Bashkimin Evropian. Fjalën e hapjes e mbajti Ministri i Jashtëm i Çekisë Jan Lipavsky.

 

AMBASADORI KUKA NDOQI SHFAQJEN E FILMIT TË REGJISORES NGA KOSOVA

Maj 2022-Ambasadori Ilirian Kuka, së bashku me Ambasadoren e Kosovës në Pragë znj. Albesiana Inerhysaj, morën pjesë  në shfaqjen e filmit "Vera Andrron Detin" të regjisores nga Republika e Kosovës, Kaltrina Krasniqi, e cila po merr pjesë në Festivalin e 29-të Ndërkombëtar të Film

 

AMBASADORI KUKA I FTUAR NË DREKËN E PUNËS MBI BALLKANIN PERËNDIMOR

Maj 2022- Ambasadori Kuka mori pjesë në drekën e punës të organizuar nga Ambasadorja e Sllovenisë në Pragë Tanja Strniša me ambasadorët e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor. Në takim morën pjesë edhe ambasadorët e Suedisë, Austrisë, Kroacisë dhe Holandës, ndërsa i ftuar nd

 

MBI RREGJIMIN E HYRJES NË SHQIPËRI

Prill 2022-Ambasada Shqiptare në Pragë njofton mbi regjimin e hyrjes në Republikën e Shqipërisë Duke filluar nga data 1 maj 2022, për të udhëtuar drejt Shqipërisë, si në rrugë detare, tokësore apo ajrore, nuk kërkohet asnjë dokument specifik në kushtet e Covid-19.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00