KRYETARI I KUVENDIT GRAMOZ RUÇI VIZITOI AMBASADËN PRAGË

Qershor 2019 - Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Z. Gramoz Ruci, gjatë vizitës së tij në Republikën Çeke vizitoi edhe ambientet e Ambasadës Shqiptare në Pragë, ku takoi të pranishmit dhe diskutoi për historinë e marrëdhënieve diplomatike shqiptaro-çeke.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00