ZV KRYETARJA E KUVENDIT VASILIKA HYSI DHE AMBASADORI KUKA TAKOJNË SENATORIN HAMPL

Prill 2019 - Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë Znj. Vasilika Hysi kryesoi delegacionin që zhvilloi në Pragë një vizitë të organizuar nga Instituti Amerikan NDI - National Demokratic Institute, në bashkëpunim me Senatin Çek. Gjatë vizitës Znj. Hysi dhe Ambasadori Kuka zhvilluan një takim me Senatorin Hampl - Kryetar i Komitetit për Marrëdhëniet me Evropën. Senatori Hampl u shpreh për efektin pozitiv që kanë dhënë reformat, si dhe për progresin që ka bërë Shqipëria në fushën e reformës në drejtësi dhe luftës kundër korrupsionit. Znj. Hysi e falenderoi Senatorin Hampl për mbështetjen e vazhdueshme që Senati dhe Qeveria Çeke po i japin Shqipërisë në rrugën e integrimit evropian. Bashkëbiseduesit ranë dakord që të vazhdonin shkëmbimet e vizitave në mes të grupeve parlamentare reciproke.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00