Ambasadori Arben Cici në Kopenhagen Sakura Festival

Ambasadori Arben Cici mori pjesë aktivitetin e organizura nga Ambasada e Japonisë dhe Komuna e Kopenhagës me rastin e festës tradiconale quajtur “Kopenhagen Sakura Festival”. Festa u organizua Parkun Langelinie dhe u shoqërua me argetime dryshme e me ceremoninë tradicionale japoneze cajitMes pjesëmarrësve ndëruar ndodhej edhe Lartësia e saj Princesha Elizabeth.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00