Ambasadori Cici në dëgjimim publik për Strategjinë 2013-2018 për mërgatën shqiptare 17.04.2013

datën 11 prill 2013 Ambasadori Cici mori pjesë tubimin me mërgimtarët shqiptarë Danimarkë “dëgjimi publik për Strategjinë 2013 -2018 për mërgatën- Diasporën„ organizuar bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës Kosovës. Përfaqësuesit e Ministrisë Diasporës, Naim Dedusha, drejor për investime dhe hulumtime diasporës dhe këshilltari i jashtëm

i Ministrisë diasporës Kosovës, Xhevat Isufi bënë prezantimin e strategjisë për mërgatën shqiptare jashtë si dhe morrën mendime dhe ide nga diaspora shqiptare Danimarkë mbi strategjine e re e cila do konkretizohet brenda vitit 2013.

Pjesëmarrja këtë aktivitet ishte e konsiderueshme. Pyetjet dhe interesi i shqiptarëve ardhur nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia për dhënë mendime e ide ishin shumta.
Aktiviteti zgjati përtej parashikimeve tij.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00