Ambasadori Kastriot Robo dorëzon Letrat Kredenciale

20 shkurt 2015, një ceremoni zhvilluar Pallatin Mbretëror Amalienborg, Christian VII, Ambasadori Kastriot Robo i dorëzoi Letrat Kredenciale Mbretëreshës Damimarkës, Madhërisë Saj, Margrethe II. Gjatë kësaj ceremonie Ambasadori Robo shoqërohej nga bashkëshortja.

vijim ceremonisë dorëzimit Letrave Kredenciale, Ambasadori u prit dhe zhvilloi një bisedë me Mbretëreshën, Madhërinë e Saj, Margrethe II.

fjalën e tij, Ambasadori i shprehu falenderimet dhe vlerësoi bashkëpunimin shumë mirë ekziston mes dy vendeve tona. Ai shprehu mirënjohjen për mbështetjen Danimarka i jep vendit tonë procesin e integrimit euroatlantik vendit. Ai, gjithashtu, falenderoi për asistencën dhe kontributin e vazhdueshëm Danimarka ofron përmes projekteve Programit Neighbourhood. tej, ai shprehu gatishmërinë dhe siguroi për përpjekjet e tij për thellimin e marrëdhënieve dhe zgjerimin e bashkëpunimit edhe fusha tjera me Daniamrkën.

Mbretëresha, Madhëria e saj Margrethe II, i shprehu Ambasadorit Robo mirëseardhjen, u interesua për zhvillimin ekonomik vendit tonë e për eksportet shqiptare drejt Danimarkës, duke u shprehur lidhur me mundësitë konkrete për bashkëpunim dypalësh ardhmen. Gjithashtu, ftesës paraqitur nga Ambasadori Robo për zhvilluar një vizitë Shqipëri ajo ju përgjigj pozitivisht, duke u shprehur so do konsiderojë rastin parë do t’i lejojë axhenda e saj e ngarkuar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00