Articles

Ambasada e RSh-së në Kopenhagen organizon një pritje me rastin e Festës Kombëtare

Albanian

Në datën 18 nëntor 2016, Ambasada e RSh-së në Kopenhagen organizoi një pritje me rastin e Festës Kombëtare. Këtë vit organizimi i eventit ishte konceptuar e shoqëruar me një veprimtari promovuese të disa produkteve shqiptare. Në bashkëpunim me Shoqatën shqiptare të Somelierëve, gjatë eventit, përfaqësues të kësaj shoqate bënë prezantimin e disa produkteve të kantinave të ndryshme në Shqipëri, kryesisht verërave, si dhe pijeve të tjera tradicionale shqiptare.

Organizohen në MPJ disa panele diskutimi me fokus strukturimin dhe institucionalizimin e marrëdhënieve me Diasporën

Albanian

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme, në kuadër të Samitit të Diasporës, u organizuan disa panele diskutimi të cilat kishin në fokus strukturimin, ndërveprueshmërinë, format dhe mënyrat më praktike për të arritur një organizim më bashkëkohor të Diasporës.

Ekspozita “Flas Shqip” ngre siparin e aktiviteteve të Samitit të Parë të Diasporës shqiptare

Albanian

Ministria e Punëve të Jashtme në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Galerinë Kombëtare të Arteve organizuan sot në sallën e Galerisë Kombëtare të Arteve ceremoninë e inaugurimit të ekspozitës fotografike “Flas Shqip” me personalitete nga diaspora shqiptare ndër vite, të realizuara nga artisti Roland Tasho.

Ministria e Punëve te Jashtme prezanton aplikacionin E-Konsullata

Albanian

Ministria e Punëve të Jashtme në bashkëpunim me kompaninë Telekom Albania organizuan aktivitetin promovues të aplikacionit konsullor E-Konsullata. Ky aplikacion vjen ne kuadër te reformës së ndërmarrë nga MPJ ne fushën e shërbimeve konsullore.

Aktivitet me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës

Albanian

Në kuadër të shenjtërimit të Nënë Terezës, në datën 10 shtator 2016, Ambasada zhvilloi një aktivitetet, në bashkëpunim me kishën katolike të Kopenhagenit, Sankt Ansgar Kirke dhe komunitetin e motrave të Nënë Terezës.

 

Ministri Ditmir Bushati përfundon vizitën në Kinë

Albanian

Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati, gjatë qëndrimit në Republikën Popullore të Kinës, u takua me Anëtarin e Këshillit të Shtetit Yang Jiechi, ish-Ministër i Punëve të Jashtme.

Colours of Albania

Albanian

ColoursofAlbania - Diplomacia dixhitale në veprim

Festohen ditët e kulturës shqiptare në Kopenhagen

Albanian

Në datat 1 dhe 2 maj 2016, në hollin qendror të Bashkisë së Frederiksbergut, në Danimarkë, u zhvilluan disa aktivitete promovuese kulturore në kuadër të Ditëve të Kulturës Shqiptare. 

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00