Prezantohet libri turistik për Shqiperinë "Født til at leve livet"

Keto ditë qytezën Varde Danimarkës u organizua ceremonia e promovimit librit Født til at leve livet e autorit Bjarne Zuccé Dinesen. Ceremonia u zhvillua një nga sallat e hotel Arnbjerg dhe ishin pranishëm rreth 160 pjesëmarrës
 
 
ceremoni ishte e pranishme edhe familja Sheshi nga Fieri, pasi vajza e tyre Laura Sheshi ishte bashkëautore e librit. Merrnin pjesë personalitet danezë kulturës dhe artit, mjaft rinj dhe reja studentë, autoritetet lokale Vardes, miq e dashamirës shumtë.

 
Libri i dalë nga shtypi këto ditë, prej 400 faqesh është një përmbledhje e  shkrimeve 24 studentëve danezë (mes tyre edhe studentja shqiptare nga Fieri, Laura Sheshi) me përshtypjet dhe mbresat e secilit prej tyre gjatë vizitës dy javore gjatë verës fundit Shqipëri. Libri ilustrohet gjithashtu edhe me shumë foto realizuara gjatë vizitave qytete dhe zona ndryshme Shqipërisë kryesisht asaj qendrore (Tiranës dhe Elbasanit), Lindore (Pogradec, Korcë, Leskovik), Jugore (Gjirokastër, Sarandë, Vlorë Fier, Berat)
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91783183

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00