Ambasadorja Kodra organizoi një pritje për gratë shqiptare që jetojnë e punojnë në Gjenevë

Diten e shtunë, me 8 Mars 2014, ambasadorja Kodra organizoi një pritje për gratë shqiptare jetojnë e punojnë Gjenevë. Pritja kaloi një atmosferë përzemërt e miqësore.

fjalën e saj, znj.Kodra theksoi se zgjodhi 8 Marsin, ditën ndërkombëtare grave për mbledhur komunitetin shqiptar Zvicër me dëshirën për vendosur e mbajtur marrëdhënie bashkëpunimi me gjithë shqiptarët Gjenevë e Zvicër, duke e filluar këtë me gratë.

Gratë shqiptare punojnë institucione bankare, arsimore, organizata ndryshme ndërkombëtare   Gjenëvë, falënderuan ambasadoren për këtë nismë  dhe shprehën dëshirën dhe gatishmërinë për qenë aktive ardhmen.

Adresa

Misioni i Shqipërisë
Rue du Môle 32, 1201 Gjenevë

Tel / Fax

Tel: +4122 7311143
Fax; +4122 7388156
Nr. e emergjences: +41 79 151 85 04 / +4122 7311143

E-MAIL

mission.geneve@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00