3. Ministri Igli Hasani në Konferencën për Mbrojtjen Kibernetike të zhvilluar nga NATO në Berlin.

Në datën 09.11.23 në Berlin u zhvillua Konferenca e Mbrojtjes Kibernetike organizuar nga #NATO dhe Ministria e Jashtme Federale Gjermane Auswärtiges Amt, ku Ministri Igli Hasani ishte i ftuar si panelist përkrah homologëve të shteteve të ndryshme Evropiane duke përfshirë homologen Gjermane Annalena Baerbock, atë Finlandeze Elina Valtonen si dhe Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg. Ministri Hasani theksoi rëndësinë e përmirësimit të ndarjes së informacionit dhe bashkëpunimit të fortë midis shteteve aleate, të cilat janë themelore në parandalimin dhe luftimin e sulmeve kibernetike. 

 

Republika e Shqipërisë tashmë anëtare prej vitesh, ka një histori të gjatë bashkëpunimi në NATO, dhe Konferenca e Mbrojtjes Kibernetike është një shëmbull tjetër i bashkëpunimit ndërkombëtar dhe Evropian me Republikën e Shqipërisë që do të vijojë në fushën e Mbrojtjes Kibernetike dhe më tej. #WeAreNATO

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Ambasada e RSH-së në Berlin - Botschaft der Republik Albanien

Sektori Konsullor - Konsularischer Dienst:

Tel +49 30 25942013
Tel +49 30 81816894

Nr. i emergjences - Notrufnummer:


Mobile +49 174 8619587

Sektori Politik dhe Administrativ - Politischer Dienst und Verwaltung:

Tel. +49 30 25942014
Tel: +49 30 25942015
Fax +49 30 25931890

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 14:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00