CV e Ambasadorit

C.V. ARTUR KUKO

 

Lindur ne Tirane ne 16 Prill 1962

1981-1985 Universiteti I TiranesFakulteti I Shkencave Politiko-Juridike

1985-1986 Universiteti I Tiranes-MPJKurs pas- Universitar per MarrdhenjetNderkombetare

1987-1990 Studiues Instituti i Marrdhenjeve Nderkombetare

1991-1992 Drejtor i Drejtorise per Europen ne Ministrine e Puneve te Jashtme

1992-1994 Ambasador ne Mbreterine e Belgjikes dhe Dukatin e Madh te Luksenburgut

1992-1997 AmbasadorShef i Misionit te Republikes se Shqiperine ne BE

1997-2000 Ambasador Shef i Misionit te Republikes se Shqiperise ne NATO

2000-2002 Drejtor I PergjithshemDrejtoria e Integrimit Europian ne Ministrine e Puneve teJashtme

2002-2007 AmbasadorShef i Misionit te Republikes se Shqiperise ne BE

2007-2009 Ambasador Shef i Misionit te Republikes se Shqiperise ne NATO

2009-2013 Perfaqesues i Perhershem i Republikes se Shqiperise ne Keshillin e Atlantikut teVeriut

Nga mars 2014 Ambassador i Jashtezakonshem e Fuqiplote ne Republiken Federale te Gjermanise

Artur Kuko ka nje Master of Arts nga Universiteti Katolik i Leuven ne Studime Europiane

Flet AnglishtItalishtFrengjisht.

Martuar me Ermira Kuko dhe kane dy djem.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00