Ftesë për bashkëpunim me Shoqatat Shqiptare në Gjermani!

Në kuadër të politikave të shtetit shqiptar për të nxitur interesin e veçante ndaj shtetasve shqiptare neper bote, diaspores shqiptare, si ura miqesie dhe bashkëpunimi, si dhe nëparapërgatitje të Samitit të Diasporës http://samitidiaspores.al/ që do të zhvillohet në Tiranë, më 18 - 20 nentor 2016, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Berlin ka ndërmarrë iniciativën për përditësimin e informacionit mbi shoqatat shqiptare që ushtrojne aktivitetin e tyre në Republikën Federale të Gjermanisë.

 

Bazuar në sa më sipër, ftojmë këto shoqata që të dërgojnë në adresën elektronike zyrtare të Ambasadës së RSH-së ne Berlin embassy.berlin@mfa.gov.al, informacionin e mëposhtëm:

  1. Emrin e shoqatës,
  2. Fushën e aktivitetit që ushtron dhe programin,
  3. Kopje të skanuar të regjistrimit të aktivitetit pranë autoriteteve gjermane,
  4. Të dhënat e kontakteve.

Duke ju falenderuar paraprakisht, mbetemi në pritje të një bashkëpunimi të frytshëm me ju.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Ambasada e RSH-së në Berlin - Botschaft der Republik Albanien

Sektori Konsullor - Konsularischer Dienst:

Tel +49 30 25942013
Tel +49 30 81816894

Nr. i emergjences - Notrufnummer:


Mobile +49 174 8619587

Sektori Politik dhe Administrativ - Politischer Dienst und Verwaltung:

Tel. +49 30 25942014
Tel: +49 30 25942015
Fax +49 30 25931890

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 14:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00