"This is not A Palm Tree"Ekspozita e një grupi artistësh shqiptarë dhe kosovarë

 Ekspozita e një grupi artistësh shqiptarë dhe kosovarë: Alban Muja, Artan Hajrullahu, Atdhe Mulla, Dren Maliqi, Driant Zeneli, Endri Dani, Enkelejd Zonja, Ilir Kaso, Jakup Ferri, Jeton Muja, Koja Ledia Konstandini , Majlinda Hoxha, Olson Lamaj, Remijon Pronya, Silva Agostini. Kjo ekspozitë veprash e titulluar: "Kjo nuk është një pemë palme" fokusohet në punime nga artistë të rinj shqiptarë dhe kosovarë. Për herë të parë Berlini mirëpret një prezantim të një koleksioni veprash të artit bashkëkohore nga artistë të nga të dyja vendet. Përmes punimeve të tyre artistët përpiqen të sjellin më afër manifestimet komplekse të kujtesës kolektive dhe identitetit kombëtar të shteteve që përfaqësojnë - një argument i cili luan një rol absolut në artin bashkëkohor të të dy vendeve. http://www.neurotitan.de/EN/archive/2015/151107_this%20is%20not%20a%20palm%20tree_en.html

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Ambasada e RSH-së në Berlin - Botschaft der Republik Albanien

Sektori Konsullor - Konsularischer Dienst:

Tel +49 30 25942013
Tel +49 30 81816894

Nr. i emergjences - Notrufnummer:


Mobile +49 174 8619587

Sektori Politik dhe Administrativ - Politischer Dienst und Verwaltung:

Tel. +49 30 25942014
Tel: +49 30 25942015
Fax +49 30 25931890

PËR ÇËSHTJE KONSULLORE LUTEMI DREJTOHUNI NË ADRESËN E POSTËS ELEKTRONIKE ZYRTARE

E-MAIL

konsullata.berlin@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00
E premte
09:00 - 14:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.00 - 13.00