Balfin Group bashkepunim me Qendrën Tregtare BIG Mall!

Ambasadori Bardhyl Canaj mori pjese në një takim mjaft produktiv mes Samir Mane, drejtuesit  Balfin Group balfin.al dhe Kryetarit të Qendrës Tregtare BIG Eitan Bar Zeev bigcenters.co.il/index.aspx?id=… Bisedimet e tyre u fokusuan në forcimin e partneritetit në rritje ndërmjet Shqipëri

 

Takim me Kryetarin e Bashkisë Ramat Gan z. Carmel Shama!

Ambasador Bardhyl Canaj u takua me Kryetarin e Bashkisë Ramat Gan z. Carmel Shama me rastin e eventit titulluar "NESËR" - një ekspozitë multimediale dixhitale që ndërthur veprat e Monet, Kandinsky, Cézanne, van Gogh etj. Z. Shama shprehu interesin e tij për të vizituar Shqipërinë d

 

“Shqipëria mikpret botën” sjell në Tiranë javën kulturore të Izraelit!

“Shqipëria mikpret botën” sjell në Tiranë javën kulturore të Izraelit, me një seri aktivitetesh promovuese kulturore. “Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet” është ekspozita e çelur në kuadër të kësaj jave, me një përmbledhje të 100 fotografive të autorit Dmitry Brickma

 

GERMIN dhe programi OriginAL bashkëpunim me programin-model izraelit “Taglit!

Vizitën në Izrael, ekipi i GERMIN e përfundoi duke e takuar Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Tel Aviv, Sh.T.z. Bardhyl Canaj, dhe përfaqësuesin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Jerusalem, z. Arben Muhameti. Në këto takime u diskutua për programin e ri të GE

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00