Ambasadori Canaj ne Video-conference me Presidentin Rivlin dhe Ministrin e Jashtem Katz

Me rastin e Ditës së Pavarësisë, Ministria e Jashtme e Izraelit, në pamundësi të organizimeve ceremoniale për këtë rast, zhvilloi date 26 Prill takimin virtual nëpërmjet platformës ZOOM , ku Presidenti Rivlin përshëndeti ambasadorët e akredituar në Izrael.
Në këtë takim, mbajti një fjalë përshëndetëse edhe Ministri i Jashtëm Katz.
Mesazhet që u përcollën kishin në qendër rëndësinë e kësaj dite për shtetin e Izraelit, forcimin e e tij dhe ecjen përpara pavarësisht sfidave të sigurisë ku ndër të fundmit përmendet edhe pandemia COVID-19.
Presidenti Rivlin, vlerësoi rolin e diplomacisë ndërkombëtare dhe rëndësinë e saj në çuarjen përpara të marrëdhënieve me Izraelin dhe përshëndeti me këtë rast dhe liderat botërore që i kanë uruar Diten e Pavaresise se shtetit të Izraelit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00