Ambasadori Canaj takim me Drejtoreshën e AJC/American Jewish Committee Jeruzalem Avital Leibovich

Ambasadori Canaj takim në ambjentet e Ambasadës me Drejtoreshën e AJC/American Jewish Committee, Jeruzalem, Avital Leibovich.

 

Ne takim u diskutua mbi ecurinë e marrëdhënieve te deritanishme me AJC, perditesimi mbi çështjet për ndjekje mes paleve, hapat e ndermarra ndermjet AJC dhe Ministrise tone te Diasporës, me qëllim konkretizimin e një MoU në fushën e marrjes së eksperiencave për mirë-organizimin e diasporës shqiptare etj. Nënshkrimi i kesaj MoU është ngritur edhe gjatë Takimit- Zoom me Ministrin e Diasporës Majko dhe David Harris, CeO i AJC/New York, si dhe përfaqësues të diasporës shqiptare në SHBA dhe Bruksel.

Znj. Leibovich, eshte nje mike dhe mbeshtetese e faktorit shqiptar ne rajonin e Ballkanit, ka vizituar disa here Tiranen dhe Prishtinen, si dhe ka organizuar pjesemarrje ne Forume dhe Konferenca ne nivele te larta, te qeveritareve tane.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Laz-Rom Building, 11 Tuval Street,
Ramat Gan 5252226, Israell

Tel / Fax

Tel: 00972 03-5465866
Fax: 00972 03-6883314
Cel: 00972 (0) 54 904 2813
Nr. i emergjences: 00972 (0) 54 904 2813

E-MAIL

embassy.telaviv@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Diel - E Enjte
9:00- 17:00